June 14, 2014

Untul de shea - un rasfat natural pentru corp

             Dragi prieteni, chiar daca specificul paginii mele este altul, azi vreau sa va impartasesc o experienta personala :) Nu de mult timp am folosit un produs ce se numeste Unt de Shea Nerafinat.  Cei de la Elemental, de unde l-am achizitionat, spun ca untul de shea calmeaza pielea, intarzie imbatranirea cutanata, ajuta in caz de vergeturi, dermatite, par deteriorat si scalp uscat, in principiu, corpul este rasfatat :)
             Eu vreau totusi sa va povestesc despre experienta proprie in legatura cu untul de shea de la Elemental, eu avand o piele foarte sensibila in ceea ce priveste expunerea la soare:
               1) L-am folosit ca balsam de buze si a trecut testul cu nota 10 :) Buzele mele nu mai au de suferit din cauza problemelor de hidratare a corpului in aceasta perioada calduroasa.
               2) L-am folosit  pentru a calma arsurile solare - dupa neglijenta mea de a fi stat cu fata in soare fara a ma fi protejat. Efectul untului de shea nerafinat asupra pielii fetei arse de soare a fost incredibil - in primul rand a disaprut senzatia ca te tine pielea, specifica arsurilor solare, la fel, a disparut senzatia de usturime si, cel mai important, pielea fetei s-a refacut complet in cateva zilei si a capatat o culoare aramie, frumoasa :) 
               3)  Am folosit untul de shea si pentru a ma proteja de soare deoarece se comporta ca o crema cu factor de protecţie UV. 
                Avand in vedere rezultatele, nu voi ezita  sa folosesc untul de shea nerafinat si pentru celelalte proprietati ale sale faorte benefice pentru corp si il recomand cu drag pentru toti cei care vor sa-l incerce.

     Chers amis, aujourd`hui je veux vous presenter une experience personnelle:  Il n'y a pas si longtemps, j'ai utilisé un produit appelé beurre de karité non raffiné. Elemental, d`où je l'ai acheté, disent que le beurre de karité apaise la peau, apaise le vieillissement de la peau, aide en cas de dermatite, les vergetures, les cheveux abîmés et cuir sec.

     Je veux encore parler de ma propre expérience avec le beurre de karité de Elemental, j'ai une peau très sensible en ce qui concerne l'exposition au soleil. 
Alors:
       1) je l'ai utilisé comme baume pour les lèvres et il a passé le test avec une bonne note:) 
     Mes lèvres n'ont plus à souffrir à cause des problèmes d'hydratation du corps au cours de cette période. 
       2) je l'ai utilisé pour apaiser les brulures de soleil sur mon visage.  L`effet du beurre de karité non raffiné sur la peau du visage a été incroyable: la peau du visage a été entièrement reconstruite en quelques jours et a pris une couleur maron, magnifique :) 
     3) j'ai utilisé le beurre de karité aussi pour me protéger du soleil car il agit comme une crème avec facteur de protection UV. 
      En tenir compte des résultats, je n'hésiterai pas à utiliser le beurre de karité non raffiné aussi pour d'autres propriétés bénéfiques pour le corps et je le recommande  pour tous ceux qui veulent l`outiliser.

No comments:

Post a Comment