Cum comand

 STABILIM ÎMPREUNĂ PREŢURILE SI MODELELE! 

            Dragii mei, dacă vă place vreunul din produse şi doriţi să-l comandaţi, o puteti face trimitand un e-mail  la adresa: marianam_mihailescu@yahoo.com sau puteţi lăsa un comentariu la produsul respectiv, in asa fel incat sa pot lua eu legatura cu dumneavoastra. 
Daca vă place un produs, dar doriţi ceva modificat la el, în măsura posibilitaţilor şi materialelor disponibile, îl voi realiza.
După plasarea şi confirmarea comenzii, produsele vor fi trimise cu Poşta Română sau vor fi livrate personal (în Buzău) la o adresă stabilită de comun acord. Rapiditatea cu care produsele vor fi trimise depinde de cantitatea comandată şi de existenţa lor în stoc. Veti primi o înştiinţare în momentul în care comanda a fost pusă la Poşta. Plata se efectueaza prin depunerea banilor intr-un cont bancar ori prin sistem ramburs (pentru aceasta vom lua legatura pe mail). Taxele de transport, la trimitere prin Poşta Română sunt in valoare de 8-10 RON, pe teritoriul Romaniei si vor fi suportate de dumneavoastra. 
Vă rog să ţineţi cont de faptul că produsele sunt făcute de mână, si de aceea pot exista unele imperfecţiuni sau diferenţe între obiecte asemănătoare. Chiar daca sunt din panusi de porumb si, prin urmare, par fragile, produsele ajung in stare foarte buna la destinatar, datorita capacitatii materialului de a-si pastra foarte bine forma dupa ce se usuca.                                                                                                                                             

            Pentru alte informatii, mă puteti contacta pe e-mail:
                 
                                        marianam_mihailescu@yahoo.com

 sau prin intermediul formularului de contact ce se regaseste pe blog.


Bonjour!
Les pris on va les etablir ensemble. Pour des detailles je vous prie a me contacter sur marianam_mihailescu@yahoo.com ou a me laisser un commentaire sur blog a cote de l`image du produit que vous voulez l`acheter.

No comments:

Post a Comment