October 13, 2012

Cutie pentru bijuterii

Cutiuța pentru accesorii este ea însăși un accesoriu ce trebuie să fie nelipsit din casa unei femei. Mai simplă sau ornamentata cu multe detalii, își are locul său  în miniuniversul feminin. Vă prezint un model de cutie pentru bijuterii ce aduce puțin din farmecul naturii în casă mai ales prin materialul folosit la realizarea ei - pănușile de porumb.


























În afară de aceasta, este suficient de încăpătoare, dimensiunile ei fiind 30cm x 15cm x 7cm.
Produs vândut, dar se poat realiza oricând la aceleaşi dimensiuni sau la altele, dorite de dumneavoastră.

8 comments:

  1. Salut. Îmi place mult această cutiuţa pentru accesorii. Dar am o întrebare, cu ce dvs vopsiţi pănuşile pentru a obţine aşa culori aprinse şi vii de roşu şi verde?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salutare, Anastasia! Multumesc pentru aprecieri, in primul rand. Verdele il obtin fie folosind vopsea pentru materiale textile (o vopsea naturala numita in Romania Gallus), fie vopsea pentru oua, dar uneori mai folosesc si panusile verzi, puse la uscat, la umbra. Asttfel, ies diferite nuante. Pentru rosu, Gallus si vopsea pentru oua. Sper sa-ti fie de folos informatiile si te mai astept sa ma vizitezi. Calde imbratisari. Mariana

      Delete
  2. DOAMNE,cum poti sa faci lucruri atat de frumoase din panusi de porumb?M-ai lasat tablou.Iti multumesc mult ca te-ai alaturat blogului meu .Nici nu stii cat ma bucur. Am ce invata de la tine. Ceva absolut nou pentru mine.Eu am facut ,cand eram mica, niste rogojini de sters pe picioare.Atat! Ma inscriu cu drag pe blogul tau,pentru a-ti urmari mai usor postarile.Cu drag,Angi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga Angi, cam de acolo a pornit si pasiunea mea, pot spune, de acum, pentru astfel de creatii. Atat am stiut si eu la inceput sa fac, niste ”stergatoare”, cum le spuneam noi in clasele mici. Iti ultumesc din suflet pentru aprecieri si de abia astept sa vad ce mai creezi si tu. Calde imbratisari.

      Delete
  3. E tare frumos aici la tine, Mariana! Talentul tău de a te "juca" cu pănuşile e absolut deosebit. Spor în tot ce faci!
    Cu drag,
    (tot)Mariana :)

    ReplyDelete
  4. Multe multumiri pentru cuvintele frumoase. Te astept in vizita oricand iti face placere, draga mea tiza. Parca asa se zice, nu? Binecuvantari ceresti!

    ReplyDelete
  5. Ti-am vazut "opera" de la Felicitari calatoare.Eram tare curioasa ce faci .E absolut superba! L-am pus si eu pe sotul meu sa-mi gaseasca niste panusi si mi-a adus o plasa plina .Vreau sa incerc si eu cate ceva.Sper sa si reusesc.Pupici

    ReplyDelete
  6. Succes si de abia astept sa vad creatiile :)

    ReplyDelete